Rreth Nesh

Rreth Nesh

NatyraIme është një projekt artizanal që lind nga pasioni për natyrën, arti i pastërtisë dhe dëshira për aromat e natyrës. Qëllimi ynë është t’ju japim kënaqsinë e një pastërtie dhe butësie natyrale në përditëshmërinë kaotike të ditëve tuaja. Ofrojmë një gamë të gjerë produktesh BIO , natyrale 100% – MADE IN ALBANIA, për të treguar që Shqipëria ka shumë për të dhënë me historinë e saj, cilësinë e punës shqipëtare dhe natyrën e paprekur prej shekujsh.

Natyra Ime ka si objektiv po ashtu edhe sensibilizimin e personave për kurim personal vetëm me produkte natyrale dhe shmangien e përdorimit të produkteve të importuara që humbasin cilësinë dhe freskinë e tyre gjatë trasportit, që në fakt duhet ti karakterizojë këto produkte .

Gjithashtu uljen e ndotjes së ambientit që shkaktohet nga trasporti i këtyre materialeve nga jasht, duke tregtuar produkte me Km 0.

 

 

Na Kontaktoni

  • Cell: +355 67 286 0849
  • email: info @ natyraime.al
  • NatyraIme
  • Nipti: L57213014C
  • Adresa – Shtoj i Ri / Shkoder