Produkte Artizanale - 100% Natyrle dhe Organike: Produkte per kuren personale

Sapun me Vaj Ulliri

L250.00

Vetitë&Përdorimi:

Për shkak të praninë e vitaminës E, vaj ulliri ushtron nje efekt kundër plakjes.

Share:
SKU: 123456789-3 Categories: , Tags: , , ,

Produkt Artizanal. I bere me dore, 100% me permbajtje natyrale.

Prodhuar ne Shqiperi

Miqësore me mjedisin

 

Perberesit

Vaj Ulliri, Sodium, Ujë natyral.

Weight 1 kg
Dimensions 1 × 1 × 1 cm
size

100gr