Sapun Balsamik

Balsamik

BALSAMIK – 100% Natyral – Qetësues

Produkt Artizanal. I bërë me dorë, 100% me përmbajtje natyrale. – Prodhuar në Shqipëri

Vetitë&Përdorimi:

Me veçanti hidratuese dhe rigjeneruese. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.

PERBERESIT

    • Vaj ulliri
    • Vaj kokosi
    • Sodium
    • Ujë