Sapun me Lavande

[av_fullscreen size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_fullscreen_slide slide_type=’image’ id=’3534′ position=’top left’ video=” mobile_image=” video_cover=” title=” custom_title_size=” custom_content_size=” caption_pos=’caption_right caption_right_framed caption_framed’ link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” button_label=” button_color=’light’ link1=’manually,http://’ link_target1=” button_label2=” button_color2=’light’ link2=’manually,http://’ link_target2=” font_color=” custom_title=” custom_content=” overlay_opacity=’0.1′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”][/av_fullscreen_slide]
[/av_fullscreen]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_heading heading=’Me Lavande 100% natyral Relaksues dhe Aromatik ‘ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Produkt Artizanal. I bere me dore, 100% me permbajtje natyrale.

Prodhuar ne Shqiperi

Vetitë&Përdorimi:

Lavanda vepron si mpikes per lekure te plasaritur dhe zbutes.Aromatik dhe relaksues
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_heading heading=’PERBERESIT’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

  • Lavand natyrale
  • Vaj lavande
  • Vaj Ulliri
  • Sodium
  • Ujë natyral.

[/av_textblock]
[/av_one_fourth]

[av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Ku mund ta blini’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_button label=’Kliko ketu’ link=’manually,http://natyraime.al/index.php/dyqanet/’ link_target=” size=’medium’ position=’left’ icon_select=’yes’ icon=’ue844′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

[/av_one_fourth]