Produkte Artizanale - 100% Natyrle dhe Organike: Produkte per kuren personale

Jetmira

Të jetosh një jetë plotësisht etike, përgjegjësia shoqërore e korporatës mobilizon konsumin bashkëpunues të frutave me nivele të ulëta. Aksesueshmëria e rezultateve.

Natyraime, nje kompani me parime te ‘Sostenibilitetit’ qe ka si objektiv prodhimin e nje produkti cilesor dhe te shendeteshem per trupin e njeriut, dhe jo vetem, ne te njejten kohe objektivi yne eshte te mbrojme ambientin, te sponsorizojme dhe sensibilizojme mbi perdorimin e produkteve Bio, jo vetem ne kozmetike per ne cdo aspekt te jetes tone.

Te blesh nje produkt te lire duket nje super ofert ne fillim, por ne te vertet kostoja reale e atije produkti industrial eshte shume i larte per te gjithe ne. Duke perdorur produkte jo bio, i ben produktet industriale te demshem per njeriun, ambientin dhe kafshet qe banojne planetin tone. Situata e krejuar sot nga shfrytzimi i pa kontrolluar i burimeve natyrore ka bere qe sot te kemi nje problem te madh me ngrohjen globale dhe problematikat qe ajo sjelle. Prandaj ne kemi si objektiv te jemi sa me ‘Sostenibil’ dhe te perdorim produkte natyrale.

"Unë u frymëzova për të zhvilluar sapun organik që ishte gjithashtu i mirë për trupin."

Jetmira Kajoshi, Themeluese

Na keni pare ne

Ne Instagram @natyraime.al

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.