Produkte Artizanale - 100% Natyrle dhe Organike: Produkte per kuren personale

Sapun me Sherebel

L300.00

Vetitë&Përdorimi

I dobishëm për dehidratimin e lëkurës pas një aktiviteti. Antibakterial, disinfektues.

Share:
SKU: 123456789-2 Categories: , Tags: , , ,

Produkt Artizanal. I bere me dore, 100% me permbajtje natyrale.

Prodhuar ne Shqiperi

Miqësore me mjedisin

 

Perberesit

Gjethe sherebele natyrale,Vaj ulliri, Burro Karrite, Sodium, Ujë natyral.

Weight 1 kg
Dimensions 1 × 1 × 1 cm
size

100gr